הבחנה משוערת hamstring strain

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/10/2020 | 21:55 | מאת: סתו

שלום לך , מזה חצי שנה אני סובל ברגל ימין מתקשה כואב לקופף את הברך וליישר את הרגל. יש לי הקלה בלילה והחמרה בבוקר בעבודה שהיא פיזית קל-בינונית. הייתי אצל אורטופד רשם לי הבחנה משעורת :hamstring strain. נתן לי ARCOXIA 90 mg. ולעשות פיזותרפיה. אאני יודע אם ההבחנה המשעורת שלו נכונה אבל אני סובל מכאבים מטורפים נגשתי אל האורטופד בפעם נוספת בבקשה לחדש לי את המרשם של הארקוקסיה שבאמת הקל עלי , אך לטענו המרשם ניתן רק פעם אחת והשלב הבא זה הפיזוטרפיה בביח חולים שמיועד לחולי קורונה לכן אני חושב שאני אוותר. האם יש דרך כלשהיא לרפא את הדקלת הנוראית הזאת ובכך להקל על הרגל? תודה,

14/10/2020 | 05:10 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום סתו החלמה לאחר מתיחה של ההמסטרינג יכולה לקחת זמן רב. הטיפול הינו נוגדי דלקת וכן פיזיוטרפיה. המלצתי היא לעשות פיזיוטרפיה באופן קבוע בין 2-3 פעמים בשבוע. אם המקום איננו מתאים, המלצתי היא ללכת באופן חד פעמי לפיזיוטרפיה ולבקש מספר תרגילים אותם תוכל לבצע בבית. החלמה מהירה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך