תחושת קליק מעצבן בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/07/2020 | 11:40 | מאת: אנונימית

שלום. אני בחורה בת 20 בריאה בדרכ, ולא היו לי שום בעיות בברכיים. לאחרונה, כשאני מרימה את רגל שמאל כשהיא ישרה כלפי מעלה, אני מרגישה מין כאב חד בברך, מין סוג של חולשה או תחושה של קליק. זה לא מפריע לי חוץ מכשאני מרימה את הרגל ישרה. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל?תודה!

15/07/2020 | 04:34 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב כאבים בקדמת הברך בדרך כלל נובעים מתנועת הפיקה. הייתי ממליץ על פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי המיישרים של הברך. במידה ועדיין ממשיכים הכאבים מומלץ על ביצוע צילום וייעוץ מומחה ברך. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך