כאבים בברך שמאל למעלה מחודש

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

09/01/2020 | 00:02 | מאת: ספיר

במהלך משחק כדורגל הברך הסתובבה באוויר ללא כל מגע אחר, כאבים חזקים שנסחבו כשלושה שבועות, כרגע, כחודש אחרי הכאבים רק במצבים מסויימים של כיפוף, לאחר בדיקת אולטרסאונד ובדיקה ידנית אצל אורטופד לא אובחנו קרעים בשום מקום, האורטופד אמר לנוח שלושה שבועות, כי יכול להיות שמדובר במתיחה, עברו כבר שבועיים ועדיין יש כאבים, במצבים מסויימים מרגישה חוסר יציבות, וזו תחושה שמערערת אותי . מה אתה חושב וממליץ?

09/01/2020 | 05:36 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב תקופת החלמה של מתיחה בשריר יכולה להגיע למספר שבועות (בדרך כלל בין 6-8 שבועות). במהלך התקופה ניתן לשלב פיזיוטרפיה. באם אין שיפור לאחר תקופה זו מומלץ לחזור לבדיקה אצל מומחה ברך ובמידת הצורך להתקדם להדמייה רלוונטית. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך