ניתוח ארתרוסקופיה ברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

09/08/2019 | 05:15 | מאת: טופז

שלום, דרכתי בטעות על הרגל המנותחת לאחר ניתוח תפירה של מינסקוס, דריכה די רצינית עם כל המשקל.. והברך נהייתה אדומה האם גרמתי נזק לתפירה? דבר נוסף מותר לי לנהוג אם הברך המנותחת היא שמאל ולא שימושית בנהיגה? והאם יכולה להיגרם לי צליעה אחרי ניתוח כזה או שחוזרת ללכת רגיל? (מקפידה על פיזיותרפיה והנחיות)

11/08/2019 | 07:16 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב סביר להניח כי לא נגרם נזק במידה ודרכת חד פעמי על הרגל. כמובן שלאחר תפירת מניסקוס ההמלצה היא ניוד ללא דריכה של כ- 6 שבועות. לגבי הנהיגה- ניתן לנהוג. המטרה לאחר ניתוח כזה הינה ניוד רגיל לאחר מכן. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך