תחושות מוזרות בגוף לא מבין מה קורה לי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/09/2017 | 21:50 | מאת: עודד

היי אני נמצא כרגע בגואטמלה ובימים האחרונים חווה תחושות מוזרות. במשך 3 לילות בקושי ישנתי והרגשתי שהדופק שלי היה נורא מהיר.. בנוסף היו לי כאבי ראש חזקים באזור המצח והעיניים ותחושת חוסר אנרגיה מוזרה.. בבוקר הראשון לפני שזה קרה עישנתי מריחואנה וחשבתי שאולי היא לא השפיעה עלי כמו בדרך כלל.. בהמשך הימים התחשות לוו גם בזיעה , הרגשת מחנק ותחושה כללית רעה. התפנתי לרופא מקומי והוא חשד שיש לי מלריה ואף עשה לי בדיקות דם שלדבריו הצדיקו את טענתו אך שלל את האבחון כי לר היה לי חום בכלל. אחר כך טען שזה זיהום אבל הוא לא יכול לאבחן איפה. נתן לי אנטיביוטיקה כללית ואמר שתוך כמה ימים זה יעבור ותוך כדי גם מצא שיש לי דלקת אוזניים קלה. הלכתי למחרת לרופא נוסף בעיירה והוא אמר שהזיהום שלי בגרון ואמר לי להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה שהרופא ה1 נתן לי. אני כהר קצת איבדתי אמון ברופאים פה כי הם לא נתנו לי תחושה שהם באמת יודעים מה יש לי. מבחינת לחץ דם דופק וריאות כל הבדיקות שעשיתי תמיד היו תקינות. אני כבר 3 ימים עם אנטיביוטיקה ו4 ימים לא נוגע בשום סם כלשהו. מרגישמטיפה יותר טוב כי גם הצלחתי לישון, אך עדיין מרגיש תחושות מוזרות בעיקר שהדופק שלי עולה או בשתיית מוצרים עם קפאין כמו קפה.. ניהה לי תחושות מוזרות בראש ובעיניים צמרמורות ו חושת מחמק לפעמים. אני לא יודע מה לעשול ומצב הזה מוציאמלי את המצב רוח.. ואני לא רוצה לטייל ככה. כרגע במשך 3 לילות אני לא ישן בצורה טובה ומתוכם עישנתי בשני ימים, כאשר כרגע עברתי יום שלם מבלי לעשן מריחואנה.. בנוסף בחודש האחרון הייתי בפרו וחליתי בסלמונלה, זיהום בעור, עוד זיהום בטן וכל מיני בעיות גובה וגם חוויה רעה של עישון מריחואנה שכנראה עורבבה בחומר כימי וגרמה לי להרגיש תחושות דומות אך עברה לאחר יומיים בערך. אשמח ליעוץ/דעה/ הכוונה או כל דבר שיוכל לעזור עודד

לא ניתן על סמך הסיפור בלבד להגיע לאבחנה. יש צורך בבדיקה גופנית ובדיקות נוספות כמו בדיקות מעבדה והדמיות. מציע לפנות לבית חולים באזור בו אתה נמצא ולבקש לבצע בירור. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים