לא מתפקדת למעלה מחודש ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/05/2009 | 11:58 | מאת: קרן

שלום רב, בעקבות לחץ וכאבים בעורף חזקים, תחושה של כובד ראש ושאני לא מסוגלת להחזיק את הראש, הופניתי למיון ואושפזתי בבי"ח במחלקה נוירולוגית מחשש למאסטניה גראוויס. שוחררתי לאחר שהבדיקות יצאו תקינות.דם, סיטי צוואר וראש. כרע אני סובלת מלחץ רציני בצוואר, נפיחות בבלוטת המגן(עשיתי מיפוי והתוצאה זפק דיפוזי ) יש לי תשישות רצינית ועייפות לאורך היום. אני מרגישה ממש רע וכל הבדיקות תקינות והרופאת משפחה לא יודעת לאן להפנות אותי היא טוענת אולי זה וירוס, העניין הוא שהעניין נמשך למעלה מחודש ימים. יש לציין כי לפני חודשיים סבלתי מכאבי בטן חזקים למשך שבועיים שחלפו לבד ובבדיקה של גסטרוסקופיה נמצא דלקת קלה בקיבה הייתי מעוניינת לדעת האם קיים וירוס או אולי נעקצתי ע"י משהו שיכול לגרום לתופעות אלו -לחץ בעורף ובצוואר הקידמי לכיוון הראש קושי להחזיק את הראש וכאבים בצידי הצוואר -בלוטות לימפה ומגן מוגדלות עם כאבים בצידי הצוואר -תשישות וסחרחורות לאורך כל היום.אני מרגישה כאילו אני מסוממת. אשמח לחוות דעת תודה!

שלום קרן, התאור שלך מתאים, בין השאר, גם ל'תסמונת התשישות הכרונית' (CFS) שיכולה להיגרם ע"י נגיפים כמו EBV או CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות