3 שאלות בהודעה אחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/04/2009 | 22:42 | מאת: מאיר

1 בלחצן חשמל ובמגבת מטבח היה אדום,או רוטב או דם,והילדים שלי נגעו בזה ונגעו בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי. 2.היו לי שרידי זרע במכנסיים ונגעתי בזה בלי לשים לב ואח"כ נגעתי בהמון דברים שבני משפחתי נוגעים בהם ואח"כ נוגעים בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי. 3.הבן שלי בעט באטב כביסה ולידו היה קיסם שיניים שנגע ברגל של הבן שלי בזמן הבעיטה.הבן שלי היה עם נעלי ספורט די חזקים.והבעיה שאולי זה קיסם שיניים של מישהו מקומה א' שיש לו איידס,ואולי יש לו דימום מהחניכיים. אציין כמה דברים:הבן שלי טען שלא הרגיש דקירה מהקיסם שיניים אבל אולי טעה.והקיסם שיניים היה בשמש. האם יש משהו ב-3 השאלות שבגללו אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

22/04/2009 | 23:24 | מאת: בואנה אתה דפוק

בגלל אנשים כמוך אין חשק לעזור לאנשים

שלום מאיר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך שלושת האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות