דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2008 | 18:29 | מאת: חגי

שלום ד"ר, בן 38 , סובל מדלקת ערמונית כרונית.( ומודע לסיבוכיות המחלה ) תרביות שתן + תרביות זרע + תרבית 4 כוסות : שליליות -> לא נמצא המחולל. אבחנה על סמך סימפטומים ואולטראסאונד רקטאלי. התחלתי לפני שלושה שבועות טיפול אנטיביוטי של אופלודוקס , 800 מ"ג ליום ורוליד 150 מ"ג פעמיים ביום, לאחר שבועיים היתה הקלה מסוימת אך בשבוע האחרון אני חש החמרה למרות הטיפול האנטיביוטי. רציתי לדעת: ( אני אלרגי לפניצילין ): 1 האם תרופות אלו טובות לדלקת ערמונית ( חודרות טוב ? ) 2. מה מומלץ לעשות לאור העובדה שעדיין יש החמרה? האם יש סוג אחר של אנטיביוטיקה שהיית ממליץ ? 3. לכמה זמן מומלץ לצרוך אנטיביוטיקה לטיפול במחלה הקשה הזאת ? 4. האם כדי לשלב תורפות נוגדות דלקת כגון אטופן במקביל לאנטיביוטיקה ? 5. האם מותר לקחת אטופן יחד עם תרופות אלו ? 6. האם אני בכלל בכיוון הנכון בטיפול במחלה בהינתן העובדה שכל התרביות שליליות ? לעזרתך ייעוצך אודה , וכן אם יש לך טיפים או עיצות אחרות לטיפול. תודה

שלום חגי, קיים ויכוח האם 'דלקת כרונית של הערמונית' היא מחלה זיהומית או לא, ואין בידי פתרון לשאלה זו. יש לי תשובה לאחת בלבד לכל שאלותייך הרבות והיא שהתרופה OFLOXACIN חודרת הייטב לרקמת הערמונית. לגבי שאר שאלותיך, נסה רופא אורולוג, או כל רופא/ה אחר/ת המטפל/ת בבעיה סבוכה זו. הרבה בריאות אפי

24/06/2009 | 22:40 | מאת: ds

אהלן חגי, אין לאורולוגים בארץ מושג איך לטפל בדלקת הזו והם מתים שלא תגיע אליהם. הם יאכילו אותך באנטביוטיקה גם אם אין כל סימן חיידקי. אני כבן ערבעים סובל מהסיוט הזה כבר 3 חודשים במיוחד מהלחץ בשלפוחית ואי נוחות באשכים (מקווה שאת זה אין לך). כל אחד יש לו תסימפטומים שלו. אתה צריך למצוא את הדרכים להקל. אני מנסה עכשיו דיאטת אלימנציה ומתכוון ללכת לטיפוילם אלטרמטיבים שייתכן ויגרמו לזרימת דם טובה יותר למקום. באתרים האמריקאים ישנם טענות לריפוי מלא של פרוסטטיטיס ללא כל טיפול פולשני והתוצאות הן תוך חודשיים. לא הצלחתי לקנות את הספר דרך האינטרנט וברגע שאעשה זאת אפרסם ברשת את עיקריו. בגדול מדובר על תזונה הדוקה, הפסקה מוחלטת של קפה, תבלינים ואלכוהול. יש רמזים על תקופת צום של שבוע בערך. מקווה כשתהיה לי אינפורמציה אפרסם. מה שקלטתי שטוב לי זה: הליכה מרובה ככל האפשר, בגדים לא לוחצים, מין זמין ותקין (אל תנסו לעולם טנטרה ומין ללא גמירה זה רק סותם תמערכת), שתייה מרובה, פעילות גופנית אך לא קשה, משתנים דוגמת זקן תירס. תמצא נטורופאט תותח אל תהסס להוציא כל מה שיש לך בגדי להיפטר מזה.טכניקות להרפיית לחץ. תקיש cure for prostatitis ברשת ותראה איך המידע בח"ול אדיר. יש טיפול מיקו וויב אך עדיין לא ידועות תוצאות הלוואי. בקיצור תעשה מחקר מעמיק אני מאמין שבעזרת נטורופתיה הדוקה, דיקור, רפלקסולוגיה, הרפייה כל אלו במשולב ניתן להתגבר על זה תוך כדי מעקב אורולוגי. מקווה שעזרתי במעט כי מהאורולוג לא תגיע הישועה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות