בדיקות דם למחלות זיהומיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2020 | 16:11 | מאת: מודאגת

שלום,אילו בדיקות מומלץ לבצע כדי לשלול הדבקה במחלות זיהומיות בעקבות טיפול כירורגי מקומי שנעשה בתנאי הגיינה ירודים ביותר ( ללא כפפות, שימוש במספריים שהוטחו תוך כדי הטיפול בפח שהכיל חלקי עור ודם של מטופלים קודמים) וכן תוך כמה זמן מומלץ לבצע? תודה

שלום מודאגת, אפשר לבצע בדיקה ל- HIV / 'איידס' (כשלושה שבועות לאחר האירוע החשוד אם מדובר בבדיקת 'קומבו'), 'הפטיטיס B' (כשלושה חודשים לאחר האירוע החשוד) ו'הפטיטיס C' (כחצי שנה לאחר האירוע החשוד). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות