סימפטומטים של קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/09/2020 | 12:10 | מאת: טליה

היי ד"ר, אודה למענה על השאלות הבאות: 1. כמה זמן לפני הופעת התסמינים חולה קורונה מדבק? 2. לפני כשבוע ערכנו על האש, וכמה ימים לאחריו חלק גדול מהמשתתפים החלו לסבול משלשולים וחולשה במשך כחמישה ימים,ללא תסמין נוסף. האם ייתכן שזו קורונה? תודה

שלום טליה, 1. בהנחה שהנשא יפתח תסמינים, הוא עשוי להיות מדבק גם מספר ימים לפני הופעתם. 2. חולשה ושלשול יכולים להיות תסמינים של זיהום בנגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות