שיוך לקבוצת הסיכון,קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/08/2020 | 13:14 | מאת: שרה

שלום! אני מורה בתיכון. בעלי בן 59, סובל מאנקילוזינג ספונדיליטיס,סרקואידוזיס(ברמיסיה),סוכרת,יתר לחץ דם, טרומפוציטופניה,הגדלת בלוטות לימפה בחזה ובטן(הסיבה לא ברורה,נמצא במעקב מספר שנים),עבר 3 צינטורי לב(מחלת כלי דם קטנים בלב) ,BMI שלו 30.4. האם לדעתך הוא נמצא בקבוצת הסיכון לחלות בקורונה באופן קשה? אם כן,עד כמה עבודתי עם התלמידים מסכנת אותו? תודה ושבת שלום, שרה

שלום שרה, 1. בעלך נחשב כמשתייך לקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה' החדשה. 2. בהנחה שאתם מתגוררים באותה דירה, הדבקה שלך בנגיף - בלי קשר היכן היא קרתה (בעבודה, במהלך קניות, בנסיעה באוטובוס וכד') -מגדילה את סיכוייו להידבק בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות