בדיקת צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2020 | 16:20 | מאת: סופי

שלום, בת 72 עם מחלות רקע בין היתר מערכת חיסונית חלשה, האם כדאי לדעתך לעבור בימים אלו בדיקת צפיפות עצם ואני מתכוונת לגבי ענין הקורונה,אם אני לא מסתכנת להגיע לבדיקה בבית חולים ולשכב על מיטה שחולים רבים היו לפני,? בינתיים כמובן אני לוקחת ויטמין די וסידן תודה סופי

שלום סופי, 1. בכל מקום ציבורי בישראל- לרבות בתי חולים כמובן - ניתן להידבק בימים אלו בנגיפי 'קורונה'. 2. ה"כדאיות" של יציאה למקומות כאלו היא מאד אינדיבידואלית, ואינני יכול לקבל את ההחלטה במקומך. 3. כך או כך, עטיית מסכת פה-אף ושמירה על כללי הגיינה וריחוק חברתי עשויים להקטין את סיכויי ההדבקה גם במהלך ביצוע הבדיקה המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות