מחלת חום, עשרה ימים * 3

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2020 | 23:46 | מאת: דנה

שלום, החל מחודש מרץ אני חווה מחלת חום בינוני, עד 38. תסמינים נוספים כאבי שרירים, עייפות, חולשה קיצונית, כאבים בחזה, לחץ בעין וכאבים ראש המחלה נמשכת כעשרה ימים עם חודשיים באמצע של מצב רגיל ותקין לחלוטין כך היה בתחילת מרץ תחילת מאי ובשבוע האחרון במאי עברתי שתי בדיקות מטוש לקורונה שיצאו שליליות בחמישי האחרון עברתי שוב בדיקת מטוש והתקבלה תוצאה שלילית אין נוגדנים פעילים למחלת נשיקה או אפשטיין בר אני מחר עוברת בדיקות דם נוספות יש רעיון מה יכול להיות ? עברתי

01/08/2020 | 23:48 | מאת: דנה

אוסיף ואציין שבלונות לימפה נפוחה

שלום דנה, מגוון האפשרויות להסברת התופעות המתוארות בשאלתך הוא רחב, וכולל גם מחלות לא זיהומיות שונות. אני מציע לך אפוא להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

02/08/2020 | 15:57 | מאת: אפרת

שלום ד"ר האם כשאתה עונה לשואלת "מחלות לא זיהומיות שונות" - אתה רומז בעצם למחלות שעדיף לא לדעת מהן בצורה עדינה?

שלום אפרת, גם, אבל בהחלט ל א רק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות