חום גוף מתחת ל-35 ושפעת לאורך שבוע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2020 | 17:00 | מאת: מאיה

היי, לפני כשבוע נחשפתי למזג אוויר קר בלבוש לא מחמם, וישר כשחזרתי הביתה בלילה הדבר הראשון שאמרתי היה: אני מרגישה את הריאות שלי. הדבר לא הטריד לא אותי ולא את משפחתי מכיוון שמאז ומתמיד היו לי בעיות נשימה. ביום שלאחר מכן, קמתי עם כאב ראש נורא, צינון וקוצר נשימה. בסך הכל שפעת. כשהרגשתי ממש לא טוב בערב החלטתי למדוד חום, יצא 34.6. מאז (לפני 6 ימים) ועד היום החום שלי נע בגלים בין 34.4 ל-35.1. אני כבר מעט מתאוששת מהשפעת אבל כאב הראש לא עבר ואני מאוד חלשה ועייפה כל הזמן. כרגע יום הגוף שלי עומד על כ-34.7 לא הלכתי להיבדק, וגם לא מאוד דואגת כי אני לא מאוד חולה ולא מרגישה נורא. מה דעתכם?

שלום מאיה, השילוב של "חולשה, כאב ראש נורא, צינון וקוצר נשימה ללא חום" יכול להעיד על זיהום נגיפי כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות