תוצאות בדיקות דם ממש בלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2020 | 10:32 | מאת: שון

היי דר קיימתי יחסי מין בתאריך 29.11 עם אישה בת 50 מאוקראינה , כאשר הבחנתי שהקונדום נקרע החלפתי המיידית , הייתי מאוד לחוץ ועשיתי בדיקת קומבו בתאריך 5.1.20 ויצא שלילי . לציין בנוסף שקיימנו יחסי מין נוספים ב20.12 אבל הקונדום לא נקרע . לציין כי אני עם כאבי גרון שיעול חולשה וכאבי שרירים ושלשולים קרוב ל3 שבועות , בבדיקות דם אחרונות שעשיתי מופיע כי יש לי נוקדנים של cmv , מדובר בהדבקה או שפשוט זה מחלת הנשיקה? בבדיקת דם מופיע לי ebv-igm positive ואני כמעט בטוח שכבר הייתי חולה במחלת הנשיקה.

שלום שון, 1. בדיקת ה'קומבו' השלילית מה- 5.1.20 מורידה מאד את הסבירות שנדבקת ב- HIV ב- 29.11.19. 2. בלי קשר לכך, אולי אתה סובל מזה כשלושה שבועות מ'מחלת הנשיקה' ואולי ממשהו אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות