חיסון צהבת bbbbbbbbbbbbbbb

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/01/2020 | 10:07 | מאת: סמי

שלום דוקטור ב2016 לקחתי חיסון נגד צהבת b בתחילת עבודת נקיון בבית חולים לאחר שבוע עזבתי ולא לקחתי שאר החיסון. לפני חודש קימתי יחסי מין עם בחורה שאני לא מכיר עשיתי בדיקות למחלות מין הכל היה תקין אבל בעוד חודש אני רוצה לחזור על הבדיקות לגבי הפטיטיס b הופיעו את הנוגדנים של החיסון שם הבדיקה HEPATITIS Bs Abתוצאה226.7 positive. השאילה היא אני יכול לקחת שאר החיסון או להתחיל מחדש. 2 האים מספרי הנגדונים הזה מספיק טוב להגן עליי במקרה שקימתי יחסי מין עם בחורה חולה בתצהבת b

שלום סמי, לפי כמות הנוגדנים בדמך (226), ובהנחה שאינך נשא של הפטיטיס B, אתה נחשב כמחוסן כנגד נגיף זה. הרבה בריאות אפי

12/01/2020 | 10:35 | מאת: סמי

תודה דוקטור אבל רמת הנוגדנים 226 מספיקות להגין עליי אם קימתי יחסי מין עם אדם חולה או הזה לא מספיק

226 נחשב כמגן

מנהל פורום מחלות זיהומיות