לימפוגרנולומה או בשמה הנוסף lg v vanruom

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/12/2019 | 19:57 | מאת: דניאל

דר' נכבד ערב טוב ברצוני לדעת האם יש בדיקה דם או אחרת שמומלצת מבחינת הדיוק שלה רוצה לבצע אותה לגילוי החיידק לימפוגרנולומה או שם נוסף בובי טרופי vanruom lgv שאלה נוספת האם החיידק הנ''ל ובכלל חיידקי מין יכולים לעבור ולהדביק במידה ושמים תחתונים ביחד עם שאר הבגדים של בני הבית מאוד מוטרדת היה לי לפני כשנתיים קיב קטן באיבר המין שלא כאב ונעלם אחרי חודשיים גרד עז בפי הטבעת ובואגינה התנפחות של המפשעות ושל הואגינה זה חלף לבד אחרי חודשים בדיקות std היו תקינות ועגבת תקין עלה בי חשד שמה אולי למרות שאני עם אותו גבר כבר שמונה שנים שמה אולי זה החיידק הנ''ל חייבת לציין שכבר תקופה עם הפרשות וגינליות לא נעימות בעיות במערכת העיכול כאבי פרקים כאבים בגרון וסחרחורת מציינת את סימנים הנ''ל כי אם אני לא טועה עלולים להיות סימנים כאלה ברגע שיש את החיידק האם יכול להדביק לא רק דרך מין מאוד מוטרדת סליחה על האריכות ותודה לך על תשובה רופא בחסד

שלום דניאל, 1. ניתן לאבחן את מחלת ה- LGV בעזרת בדיקת דם (סרולוגיה) ו- PCR. 2. אינני מכיר מקרים מוכחים של הדבקה בחיידק (שגורם למחלה הזו) ע"י תחתונים של חולה. 3. "הפרשות וגינליות לא נעימות, בעיות במערכת העיכול, כאבי פרקים, כאבים בגרון וסחרחורת" אינם תסמינים אופיניים של המחלה הנ"ל. הרבה בריאות אפי

12/12/2019 | 20:58 | מאת: דניאל

מודה לך דר' יקר ורופא מדהים שנותן מענה לאנשים פה כמו שבאף אתר בישראל לא נתקלתי שאלה אחרונה ברשותך האם בדיקת הstd pcr בשתן שעושים בקופת החולים כללית אכן אמינה ואדם שנקי ממחלת מין בשתן אכן נקי גם בנרתיק בקופה מבצעים בעיקר בשיטה הזאת גם אם יש הפרשות וגינליות

12/12/2019 | 21:02 | מאת: דניאל

שאלה אחרונה האם החיידק הנ''ל קשור למשפחת הכלמדיה ואם כן האם בstdהרגיל שעושים לכלמדיה בקופת החולים ניתן לגלות אותו או שהוא לא נחשב בקטגוריה של כלמדיה טריכומנוס שעושים בקופה ב std pcr

שלום דניאל, בדיקת שתן ל- STD איננה שוללת STD בנרתיק, אך מורידה את הסבירות לכך. הרבה בריאות אפי

שלום דניאל, בדיקת STD "רגילה" לא מאפשרת אבחנה של LGV. הרבה בריאות אפי

13/12/2019 | 18:38 | מאת: דניאל

ממש מתנצלת פשוט חייבת לשאול עוד שאלה בגלל שהעניין עם החיידק הנ''ל לא נפוץ במיוחד האם חיידק לימפוגרנולומה מדביק דרך הצואה או אם נדייק באיזה דרכים נוספות עלול להדביק מודה לך על כל התשובות והמענה המכוון והמשך סופש נעים

שלום דניאל, אינני מכיר מקרים של הדבקה בחיידק דרך הצואה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות