טיפת רוק של מישהי שאני לא מכירה- שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/12/2019 | 14:11 | מאת: פלונית

מישהי באוטובוס דיברה בקול ותוך כדי שעמדתי לידה ראיתי טיפות של רוק באויר שיצאו לה מהפה והרגשתי קצת משהו שעף עליי על הפנים באיזור של מתחת לעפעפיים. היא הייתה נראית מאוד מוזנחת, לא מסודרת ולא נקייה ואני חוששת שאולי יש לה כל מיני מחלות מדבקות בגלל המראה והדיבור שלה( טיפוס כזה שדומה לאלו שעוסקות בזנות) הייתי בחוץ כך שלא יכולתי לשטוף באותו הרגע במים וסבון את הפנים אלא רקלאחר כמה שעות. האם עליי לחשוש או שאין כל סיכוי ככה להידבק באיזשהו אופן במחלה מדבקת או מסוכנת? אודה למענה...

שלום פלונית, מאיזו מחלה את מודאגת? הרבה בריאות אפי

04/12/2019 | 22:40 | מאת: פלונית

לשאלתך ד"ר, אני מודאגת מכל המחלות שמדבקות דרך רוק כמו איידס..הפטיטיס וכדומה.. בגלל שהיא הייתה טיפוס מאוד מוזנח ולא נקי בלשון המעטה וגם טיפוס מוזר היא החזיקה בדיקת שתן עם שתן בפנים ככה באוטובוס בגלוי בלי שום מסווה.. האם עליי לחשוש? להיבדק משהו? תודה על המענה ד"ר!!!

שלום פלוני, הדבקה בנגיפי 'איידס' או 'הפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות