הדבקה במחלת הנשיקה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2019 | 23:20 | מאת: אור

היי, אני כבר כמעט חודש לא מרגיש טוב חולשה כאבי פרקים ועיפות והכל התחיל עם כאבי גרון שעברו כבר ונשאר חולשה ועיפות... הרופא הצבאי שלח אותי לעשות בדיקה ל ebv ו cmv, הרופא לא הכי משהו הסתכל בגוגל בשביל לאבחן את הבידקה. רציתי לשאול האם יש מצב שנדבקתי ואני בשלב העיפות שלא נגמרת התוצאות: CMV IgM - NEGATIVE 0.30 Index Value CMV IgG- POSITIVE 200.6 AU/ml EBNA- POSITIVE 16.63 S/CO (הוא אמר שהערך גבוה) בדיקת דם הרגילה הכל היה תקין חוץ ממשהו של הכבד Bilirubin -Blood, total - 1.55 (המקסימום 1.1) Bilirubin -Blood, direct-0.32 (מקסימום 0.3)

שלום אור, אני חושש שהבדיקות שצרפת אינן אבחנתיות מספיק ל"משהו זיהומי שבו נדבקת לפני כחודש". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות