פענוח בדיקת דם היפטטיס מסוג B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/11/2019 | 15:51 | מאת: שואל

מצורץ בקובץ תוצאת בדיקת היפטיטיס . שאלתי חשובה ואם אפשר תשובה מדוייקת בבקשה. האם התשובה אומרת שאין וירוס בכלל בגוף של היפטטיס B , או כמו שטענו מספר רופאים שקיימת אפשרות וחשד שיכול להיות יש שאיריות של הוירוס? כל טוב דר

שלום שואל, אני חושש שאין ביכולתי לפתוח קבצים מצורפים. ממליץ לך להעתיק ולרשום כל תוצאה בשורה נפרדת, כולל ערכי היחוס אם הם מופיעים בתחתית הדף. הרבה בריאות אפי

17/11/2019 | 17:02 | מאת: שואל

קשה לי להעתיק ולהדיביק את התוצאה דר הנה התוצאה כפי שנשלחה לי: hBV cuantitative PCR Not Dedected הרופאים אומרים לי שאין לי את הוירוס אבל בגלל בבדיקה קודמת Hipstitis A Ap total possitive ועוד בדיקה Bs Ab מחוסן ערך 26..5 חוששים שקיימת אפשרות שעדיין יש שאיריות הוירוס בדם מה בדיוק התשובה האם זה נכון שקיים סיכוי שעדיין שאיריות בדם לפי הבדיקה האחרונה או אין לי ואין מה לחשוש כל טוב דר

שלום שואל, 1. הבדיקות שצרפת מתייחסות לשני נגיפים שונים- 'הפטיטיס A' ו'הפטיטיס B'. 2. יש לך נוגדנים כנגד 'הפטיטיס A'- אולי בגלל שנדבקת בו בעבר ואולי בגלל שחוסנת כנגדו. 3. יש לך נוגדנים כנגד 'הפטיטיס B'- אולי בגלל שנדבקת בו בעבר ואולי בגלל שחוסנת כנגדו, אך א י ן עדות לנוכחותו של נגיף בדמך כרגע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות