מחלת הנשיקה EBV CMV התמודדות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2019 | 15:32 | מאת: סטודנטית בת 25

שלום ד"ר, אני סטודנטית בת 25 ובמרץ אחרי תקופת עייפות קשה גיליתי שאנזימי הכבד שלי ממש גבוהים ויש לי EBV וCMV, אחד היה עם IgG ואחד גם עם IgM וגם עם IgG (עדיין לא עוזר לי להבין בדיוק מתי נדבקתי, גם לא מובן לי כל כך איך, כנראה אירוסולים כלשהם) היום, כארבעה חודשים אחרי (או אפילו יותר) אני מרגישה עדיין חולשה, יכולה לישון ולא להתעורר כמעט רק אם יש לי חלום מוזר שמעיר אותי. תשישות גדולה וגם מרמור. אני בתקופת מבחנים וזה פוגע בביצועי והאקדמיה כמובן שלא תהיה מוכנה לעזור במקרים כאלה כי זה לא גורר אשפוז. אני ממש עייפה בצורה כרונית, האם יש משהו שיכול להקל עליי? יש לי לצערי את שני הוירוסים וזה עושה אחלה סנרגיזם לדעתי. אני יודעת שמדובר בוירוסים ושאין דרך לתקוף אותם בניגוד לחיידקים אבל בטוח ישנן המלצות. כמו כן, איך אני יכולה לוודא שהדבר לא התפתח לי לתסמונת התשישות הכרונית? איך אפשר לעצור את זה?.. אשמח לתשובתך

שלום סטודנטית, התסמינים המתוארים בשאלתך עשויים להתאים לאבחנה של 'תסמונת התשישות הכרונית'. נסי למצוא תשובה לשאלותייך באתר הבא- http://fibromyalgia.co.il/. הרבה בריאות אפי

10/07/2019 | 22:34 | מאת: סטודנטית בת 25

תודה רבה, האם עליי לדעתך לפנות לזיהומולוג? איך אפשר לקבל אבחנה ולראות מה אני עושה כדי לעזור לעצמי?

שלום סטודנטית, נסי את פר' גליה להב מבית החולים שיבא. הרבה בריאות אפי

12/07/2019 | 12:15 | מאת: סטודנטית בת 25

מודה לך מקרב לב!

מנהל פורום מחלות זיהומיות