שחפת אחרי מקרה שקשור לבעלי חיים בבית אודה על תשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2019 | 15:23 | מאת: רחלי

דר' נכבד ברצוני לדעת ממה נוצרת מחלת השחפת. האם ייתכן מחלת שחפת בגלל עקיצות ממושכות שהיו בבית מכיני יונים או אולי קרציונים או לחלופין תוכי שהיה בבית והמים שלו ומשטח הצואה הוחלפו לעיתים לא קרובות ואז הוא התחיל לסבול משלשלים ומנשימה ואז כל בני המשפחה משלשלים שטפי דם חלבון בשתן סחרחורות עם ירידה בזיכרון מאוד מוטרדת כי מעורבת פה משפחה שלמה או לחלופין לאור התיאור הנ''ל טיפוס התופעות כבר קרוב לשנתיים מאז המקרה וזה רק מחמיר אנחנו עוברים מרופא לרופא מאדם לאדם אני כבר התייאשתי אולי תוכל לתת כיוון פסיטקוזיס שלילי מה יכול להיות הגורם,..,..........

08/06/2019 | 15:35 | מאת: רחלי

חייבת לציין שאתה מקסים כבר מספר פעמים העלתי את העניין הזה בפורום הנ''ל הרופאים המזהמים המליצו לבצע בדיקת וויפלס או וויפל whipples האם וויפל עובר מאדם לאדם או יכול להיגרם מיקרה הנל ממש על סף ייאוש לתינוק גילו וגם לילדים חלבון עם דם בשתן שטפי דם בגוף לכולם שבאים הולכים בקיבה לי ולתינוק תסנין דלקתי במעי סחרחורות ולכן המליצו על בדיקת wiipl וגם שאר הילדים במצב הזה עם שלשולים נשלל פרזיטים נשלל כלמדיה חיידקים או הליקובקטור ממש מיואשת אנא עזור לי אם תוכל לתת כיוון דבר שמצריך חשיבה לאור המקרה הנ''ל אודה לך מקרב הלב אם תוכל להאיר את עיניי ממה אולי זה יכול לנבוע

שלום רחלי, מחלת שחפת לא נגרמת מעקיצות, מכיני יונים, מקרציונים או לחלופין מתוכי שהיה בבית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות