שוב שלום.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2019 | 19:22 | מאת: ישראל

שוב שלום דוקטור כתבתי לך אתמול .. (אחרי הצטננות חום 37.5 נראה היה שהשיא היה ליום אחד) אחר כך נותר רק חוסר תיאבון וחולשה פשוט תשוש!! היום זה היום החמישי זה לא אמור להשתפר? נשמע לך הגיוני? יש טעם ללכת למיון? קשה לי לעמוד אפילו .. תודה מראש!!!!!!!!!!!

08/04/2019 | 21:04 | מאת: מיכל

גם אני חווה את זה. מיום רביעי בערב הרגשתי ממש לא טוב. בלילה החום עלה ל-37 (שזה לא ממש חום). ועד היום אני עם חולשה, לחץ בראש וחוסר תיאבון. אפילו קצת בחילות... אולי זה וירוס. אני גם משתגעת.

אם התסמינים לא משתפרים נראה לי שיש טעם להיבדק שוב על ידי רופא/ה.

אם אין שיפור מומלץ להיבדק שוב על ידי רופא/ה (לא בהכרח בחדר מיון).

מנהל פורום מחלות זיהומיות