הפטיטס c ab - צהבת c

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/03/2019 | 14:57 | מאת: אנה

היי שלום ד"ר עשיתי בדיקת דם במהלך מעקב היריון בדיקת הפטיטס c ab ובתוצאות יצא חיובי 1.18 מה זה אומר? האם זה מסוכן להיריון? יש לי גם ילד בן שנתיים רציתי לדעת אם הוא או בן זוגי יכול להידבק בזה והאם הערך שמופיע הוא לא בהכרח אומר שאני נושאת את החיידק

שלום אנה, הימצאות נוגדנים ל'הפטיטיס C' מעידה על כך שהנבדק/ת כנראה נדבק/ה בעבר בנגיף זה, אך לא בהכרח על הימצאותו של הנגיף בדמו/ה. המלצה- לבצע בדיקת PCR לנגיף (וכן בדיקה של 'תפקודי כבד'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות