תוצאות בדיקה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2018 | 12:03 | מאת: הודיה

שלום לך בעלי עשה בדיקות דם לפניי הפריה חוץ גופית רציתי לדעת עם הכול תקין ?? תודה שלחתי קובץ

18/09/2018 | 12:11 | מאת: עזרה

Hepatitis bs ad-2.oo iu/l Hepatitis bs ag-negative Hepatitis be ag-negative Hepatitis c ab-NEGATIVE TREPONEMA PALLID.AB- negative HIV-negative תודהה

שלום הודיה, 1. השורה הראשונה של התוצאות איננה ברורה. 2. בשאר השורות, התוצאות מצביעות על כך שאצל הנבדק: א. אין עדות להדבקה בהפטיטיס B. ב. אין עדות להדבקה בהפטיטיס C. ג. אין עדות להדבקה בעגבת. ד. אין עדות להדבקה בנגיף האיידס. הרבה בריאות אפי

18/09/2018 | 17:18 | מאת: הודיה

הראשון זה hapatitis bs ab-2.00 IU/L באינטרנט רשום שאם זה מעל 10 אז זה חיובי ומתחת ל10 לא רשום כלום ובתוצאות לא רשום עם זה שלילי או חיובי

שלום הודיה, משמעות הבדיקה היא שבעלך ל א נחשב כמחוסן כנגד הפטיטיס B. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות