זיהום לאחר ניתוח ניקןז אבצס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2018 | 09:49 | מאת: טוני

שלום רב ביום ה24.6 עברתי ניתוח לניקוז אבצס בלביה השמאלית של איבר המין בהרדמה ספינלית. מהלך הניתוח היה תקין אך כשעה לאחר מכן בחדר התאוששות החלו כאבים ותחושת שריפה חדה באיזור ובצקת חריפה הכניסו אותי לניתוח חירום עם חשש להמטומה או לgas . לא הייתה המטומה ונלקחו תרביות שלא שגשגו ממש אך עדיין היה חשש גדול לחיידק..טופלתי כ4 ימים בקלינדמיצין ורוצפין לוריד ושוחררתי הביתה עם אוגמנטין 875 פעמיים ביום. לאחר כשבןע התפרץ שוב הזיהום אושפזתי שוב למשך 10 עם טיפול דומה קצת יותר חזק ושוחררתי הביתה עם קלינדמיצין 300 4 פעמים ביום וציפרודקס 500 פעמיים ביום. האיזור נראה יותר טוב אך עדיין כןאב ונפוח. בסיטי שבוצע נראו קשריות לימפה מוגדלות ולא נראה זיהום בעצם..שאלתי היא כמה זמן אחרי טיפול אנטיביוטי ממושך כזה אמורה להיגמר הסאגה הזאת? אני כבר במצב שאין לי כוחות להתמודד עם זה כבר חודש שלם עם טיפול אנטיביוטי אומנם חל שיפור אך עדיין לא מספיק מהיר ואני בפחד תמידי שהזיהום יחזור שוב..תודה על המענה

שלום טוני, אין בידי מספיק נתונים כדי להשיב על שאלתך. נסי להפנותה לרופאים שטיפלו בך בבית החולים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות