זיהום בעצם בבוהן או זיהום רגיל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/11/2017 | 16:49 | מאת: אורן

שלום דר' שמי אורן . עוד שבועיים ויותר לפגישה הבאה שלי עם רופא אז רציתי לשאול פה משהו על זיהום תודה. לפני שבועיים חתכתי את הציפורן יותר מדי בבוהן ונהיה שם זיהום . שבועיים לא התייחסתי עד שהכאב התגבר. לא יכלתי לרוץ והיו לי כאבים בהליכה. הלכתי לרופא ברפואה דחופה .הוא ראה את הדלקת הסתכל מקרוב אמר שזה לא נראה טוב. נתן לי למשך 10 ימים אנטיביוטיקה פוסידין ,משחה ,סבון סבויר וחבישה שארכוש. אני עכשיו ביום השני . אני נזכרתי שבכלל לא אמרתי לו שהייתי אחרי הפציעה בציפורן חולה בשפעת באותו הזמן (גם הוא לא שאל אותי אולי כי לא היה צריך אני לא יודע) כי כשקראתי בגוגל ראיתי שאם נהייתה דלקת והיה לי חום במקביל אלו סימפטומים של דלקת בעצם מחיידק. שאם זה המקרה צריך לתת אנטיביוטיקה מותאמת. האם המידע הזה שהיה לי חום הוא חשוב לדרך הטיפול בזיהום ואצטרך בדחיפות לומר לרופא שישנה את האנטיביוטיקה? או שלדעתך אמשיך במה שנתן לי ואם הוא הסתכל וראה אז הוא בטח הבין מה יש .קיבלתי פיסידין 4 כדורים ביום 2 בוקר ו2 ערב . הרופא ציין שאם האנטיביוטיקה לא תעזור אצטרך לעבור ניתוח .בעקרון השאלה החשובה הגדולה שלי כאן זו שאם יש או חשוב או דחוף להזכיר שהיה לי חום בתקופת הדלקת שזה לא אמרתי ל וחשוב שאדע. מודה לך מאוד.תודה.

שלום אורן, בלי קשר למה שסיפרת לרופא, אם הטיפול שאתה מקבל איננו משפר את המצב ברגל, מומלץ לך להיבדק שוב. הרבה בריאות אפי

28/11/2017 | 19:25 | מאת: אורו

תודה רבה דוקטור

מנהל פורום מחלות זיהומיות