הרפס או סתם פצעים??????

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2017 | 13:15 | מאת: דניאל

אהלן דוקטור , מידי כמה שבועות יוצאים לי על השפה חצקונים לבנים עם מוגלה וכל מיני פצעים קטנים שעוברים תוך יום יומיים האם זה יכול להיות הרפס?? חשוב לציין שאני לא מרגיש שום דבר חריג לפני הופעת הפצע / הפצע לא כואב ואין לו שום תסמינים בנוסף עשיתי בדיקת PCR לפני כמה ימיים אשמח אם תסתכל בתוצאה STD PANEL PCR URINE : CHLAMYDIA TRACHOMATIS PCR NEGATIVE NEISSERIA GONORRHOEAE PCR NEGATIVE TRICHOMONAS VAGINALIS PCR NEGATIVE MYCOPLASMA GENITALIUM PCR NEGATIVE URINE CULTURE NEGATIVE SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 5.00 PROTEIN UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE תודה

שלום דניאל, 1. הפצעים המתוארים בשאלתך יכולים להיות ביטוי ל'הרפס' או למשהו אחר. 2. בדיקת ה- PCR שצרפת היא שלילית לארבעה גורמים שכיחים למדי של דלקת השופכה ('קלמידיה', 'מיקופלזמה', זיבה ו'טריכומונאס'), ובתרבית השתן (+ בדיקת השתן ל'כללית') אין עדות לקיומו של זיהום חיידקי בדרכי השתן. הרבה בריאות אפי

18/11/2017 | 18:46 | מאת: דניאל

אז בעצם הרופא נתן לי בדיקת PCR שלא כוללת בדיקת הרפס זה מה שאתה אומר?

שלום דניאל, ברשימת הבדיקות שצרפת אין אזכור של 'הרפס'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות