הדבקות במחלה זיהומית מדקירה/שריטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/02/2017 | 20:38 | מאת: חדוה

שלום רב הילד שלי שיחק בחנות של משחקים ונשרט או נדקר מקצה של חוט ברזל שהשתחרר מכבל מתכת שאיבטח את המשחק ואני מאוד מודאגת. לא ראיתי שירד לו דם ואני לא בטוחה שהדקירה פצעה/חדרה את העור, אבל בטוח שהיא שרטה את העור. האם יש חשש להידבקות במחלה זיהומית בדגש על איידס, היפטיטיס c או b וכו'. תודה והמשך שבוע טוב

שלום חדווה, הדבקה בנגיפי 'איידס' או 'הפטיטיס' בי/סי במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות