האם זה יכול להיות תרשת ? קצת לוחץ

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

01/11/2019 | 08:43 | מאת: אלי

היי .. לפני שבוע בדיוק...באתי לעבודה ואחרי שעה התחלתי להרגיש טשטוש וסוג של סחרחורת אבל יותר בכיוון של עוד שניה כאילו עומד להתעלף וחוסר יציבות ... ישר נעסתי לבית חולים עשו לי בדיקות דם ct ראש וצוואר רופא עניים צילום חזה תודה לאל הכל יצא תקין .. בסוף ראיתי גם נורולוג שאמר לי להוצי לשון ולהזיז בדק לי את הרפלקסים נתן לי לעשות עוד כמה פעולות עם היד ... ואמר שהבדיקה תקינה .. חשוב לי להגיד שבאתי לבית חולים הלחץ דם שלי היה 207 על 108 שזה הרבה !!! בגדול הנורוגל רצה להבין איזה מין סחרחורת הרגשתי והסבקתי לו שזה היה יותר לאבד שיווי משקל מסחרחורת ...ואז החליט לאשפז אותי בכל זאת להשגחה ....הלחץ דם ללא טיפול ירד בהדרגה לנורמה גם כן לראשונה קפץ לי הלחץ דם בחיים ! ... נתנו לי המשך בירור לmri מוח .. אני חייב להגיד שעבר שבוע ואני עדיין עם מין מיני סחרחורת כזו ולא הכי יציב למרות שאני עדיין מסוגל לנוהג בקטנועה שלי .... כל השבוע הייתי בחופש מחלה בבית אבל מרגיש קצת מוזר !! אני בן 32 ברקע יש לי קוליטיס שזה דלקת כרונית במעיים שהמערכת חיסונית תוקף את עצמו (למי שלא מכיר )  האם לדעתכם זה רוב הסיכויים טרשת נפוצה ? נורולוג של בת חולים לא אמר לי על זה משהו אם הוא יכל לעלות על זה איך שהוא ? זה שהבדיקות דם תקינות זה אומר משהו ? האם סיטי ראש הינדיקציה בכלל בנושא ?  תודה רבה מראש ומחילה על כל השאלות האלו פשוט אני קצת לחוץ מחוסר הבנה וידע שלי בנושא ובגלל איך שאני עדיין מרגיש עד עכשיו אחרי שבוע מהמקרה

קשה לדעת מה זה, אבל לאור העובדה שיש לך מחלה אוטואימונית כדאי לפנות ליעוץ לנוירולוג המתמחה בנוירואימונולוגיה . לשקול mri

13/11/2019 | 20:13 | מאת: אלי

תודה רבה לך על התגובה פרופסור .. עשיתי אמ אר איי מוח וממתין לתשובות כרגע.. אבל בגדול התסמינים האלו מתאימים לתרשט נפוצה מניסיונך ? זה שבדק אותי נורולוג בצורה פיזית האם זה נותן איזה מענה לשאולות בעצם ? מאז חוץ ממיני סחרחורות כאלה הכל די בסדר כמה זה אופייני בתרשט? מצטער על כל כך הרבה שאלות

מנהל פורום טרשת נפוצה