טרשת נפוצה-אבחון המחלה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/02/2018 | 18:51 | מאת: מיקה

שלום רב, לפני כשנה לערך החלו לי מגוון תסמינים כדלהלן: התכווצויות שרירים, הזעות לילה, כאבי שרירים מפושטים ופרקים, חולשת שרירים בגפיים, התעלפויות, דפיקות לב מואצות, מיחושים בגוף ( פסיקולציות, זרמים, שריפה, נימול, דקירות, צריבה וכו'), הפרעות שינה, בחילה, קוצר נשימה, תשישות פיזית ומנטאלית, רעד בשרירים, סחרחורות, הפרעות קוגנטיביות, טנטון, ורטיגו, חרדה, דיכאון, עצבנות, חוסר שקט, רגישות לרעש ואור ועוד כל מיני תסמינים. ברצוני לציין כי יש לי בלט דיסק מותני. כמו כן בוצע MRI מוח שהינו תקין. האם MRI מוח בלבד יכול לשלול טרשת נפוצה ? בתודה מראש, מיקה

לא ניראה לי שיש חשש מטרשת מהתסמינים שאת מתארת ולאור הדמיית הראש התקינה .

08/10/2019 | 10:28 | מאת: שיר

היי, אני סובלת מתסמינים דומים כבר חודשיים. האם מצאת מהי הסיבה לכך?

20/04/2023 | 09:36 | מאת: אבי

היי אשמח ליצור קשר בפרטי סובל מתסמינים דומים אשמח לדבר

מנהל פורום טרשת נפוצה