ירידה בראיה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/01/2012 | 15:02 | מאת: דסי

לאחר ירידה בראיה עין עצלה בבדיקה שגרתית נתגלה : BE מקטע קדמי תקין פונדוס פטמות tilted , מקולות שמורות, רשתית צמודה משמאל - לאורך ארקדה נזלית עליונה נווס קטן , ללא הדרציה עם דרוזן. אבחנה myopia מה זה אומר? ולמה נשלחתי למרפאת גידולים? תודה דסי שמודאגת

דסי שלום, נבוס הוא נגע פיגמנטרי, שהוא למעשה גידול שפיר של מלנוציטים. לעיתים קשה להבדיל בין נבוס גדול למלנומה (גידול ממאיר) קטנה. ככל הנראה הופנית למרפאתינו כדי לוודא שאכן מדובר בנבוס ולא במלנומה קטנה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות