איבחון נירופסיכולוגי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

26/03/2017 | 10:31 | מאת: סבא מומו

ב2008 עברתי תאונה בעבודה בהיותי נהג אוטובוס החלקתי על מדרגת האוטובוס וקבלתי מכה בראש ולא התיחסתי כי המכה ברגלי זהב דם רק ראיתי כוכבים מרצדים וחשבתי שהכאב עשה זאת הפצע ברגלי לא הגליד יותר מ8 חודשים אישפוזים וניתוחים ואז במשך הטיפולים רופא העור אמר לא ייתכן שכל גופך מפריש זיעה ומוגלה זו בעיה פסכיאטרית גש לרופא המשפחה שייתן הפניה לפסיכיאטר כניגשתי לרופא המשפחה צחק עלי ואמר אני מכיר אותך שנים ולא אתן לך הפניה כזו מי שרוצה בכך שייתן לךחזרתי לרופא העור שנתן הפניה ומאז טופלתי עי 8 פסיכאטרים בבית חולים אברבנאל באישפוז יום בתרופות רבותונקבע שאני PTSDלאחר תקופה עברתי CVA ולאחר עוד תקופהCVA שני ובשלישי אמרו לי חולשה והתקפת יוד בגלל שאכלת פירות ים בכל בדיקה הפכתי לפרנואיד פוחד לאכול ברחוב פוחד מכל מיני רעשים בעיקר של אוטובוסים סיוטי לילה חוזרים מדי לילה זיעה קרה ומסריחה לילה לילה התפרצויות ומריבות על כל דבר קטן מתרגז בקלות ומזה 7 שנים הביטוח הלאומי מתעלל בי והיום רוצה אבחון נרופסיכולוגי בבתי משפט ודחיות רבות לאחר ששיחק ברגשותי ואם בטיפול הפסיכיאטרי לא היו מגלים שהייתי שחקן שח מט לא הייתי חוזר ב20 אחוז לזכרון החד שהיה לי לפני התאונה

שלום לפנות לרופאה פסיכיאטר ולקבל הפניה לאבחון נוירופסיכולוגי מתאים במידה ויש דריכה לאבחון. בברכה ד"ר חייגרכט

28/03/2017 | 14:37 | מאת: סבא מומו

יש הפניה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים