ורטיגו ורעשים באזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/09/2016 | 23:51 | מאת: דנה

אני סובלת כבר שנים מהתקפות ורטיגו ומתקופות של רעשים באזניים שדי מקשים על התיפקוד. האם ניתן למנוע/להחליש את הסבל באמצעות דיאטה, שינויים באורח החיים, רפואה משלימה? האם מזג האוויר, מזגנים, מאווררים, הרטבה של האוזניים, או שינה על הצד (כך שהאוזן נלחצת לכר) גורמים לרעש באוזניים או להתקפות ורטיגו?

06/09/2016 | 09:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דנה לא כתבת פרטים בסיסיים כדי שאוכל לייעץ. גיל, מחלות רקע, טנטון חד או דו צדדי, איזה ברור עברת? אם עברת ברור שלם והגענו לשלב הטיפול, הטיפול היחיד שהוכח שעוזר באופן משמעותי שיפור של המטרד הוא טיפול קוגניטיבי הרפייתי שנותן שליטה במתח , בתשומת הלב ובצורת החשיבה. ובנוסף חשוב מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן בכל שעות השקט. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)