סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/08/2016 | 01:37 | מאת: משה

שלום רב דוקטור אני בן 22 ואני כבר בערך חמש שנים סובל מי סחרחורת מי סוג דיזינס ההיתי כמה פעמים אצל אף אוזן וגרון ואצל נוירולוג ביצעתי הולטר לחץ דם הולטר לב אקו לב אם אר איי מוח ו EEG וכול הבדיקות היו תקינות לפני תקופה הלכתי לפיזותרפיסט מומחה שאמר שלי שיש לי ליקוי באחד מי התעלות של האוזן מה שגורם לי להרגיש סחרחורת והמליץ על פיזותרפיה שאלתי האם לקיוי כזה גורם גם לסוג של תחושה של רחיפה בזמן שכיבה חוסר יציבות בהליכה באופן קבוע ולדיזינס חזק לפעמים. תודה

11/08/2016 | 08:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום משה לא כתבת לגבי בדיקת שמיעה. לדעתי אתה צריך לעבור בדיקה ווסטיבולרית קלינית אצל מומחה לסחרחורות ( אא"ג או נוירולוג ) אשל לפי הצורך ימשיך הברור. אל לנו לשכוח שתחושת השיוט שאתה מציין לעיתים היא ביטוי גופני למתח נפשי. אך כמובן התשובה הסופית רק לאחר ברור כל הבדיקות הגופניות כולל בדיקות כלליות ומעבדתיות כמו תפקודי בלוטת התריס ורמת ויטמין B12. בברכה ד"ר בן דוד

12/08/2016 | 02:49 | מאת: משה

קודם כל תודה דוקטור על התשובה אכן עברתי בדיקת שמיעה שהצביע על ירידה קלה בשמיעה וגם נבדקתי אם מכשיר מיוחד לעיינים ועל משטח שבודק יציבות ועל סמך זה האו אמר לי שיש דילי במידה שמגיע מי האוזן התיכונה לכן אני מרגיש כמו שאני הולך על צמר גפן כבר כמה שנים טובות והיות שבקופת חולים הרופאים לא מצאו מזור לבעיתי אז פניתי לשוק הפרטי לא רוצא לציין איפו מי טעמים מובנים ולכן שאלתי האם זה נכון שבעיה באוזן התיכונה גורמת לתחושה זו ואני לא מבזבז סתם כסף תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)