תחושת שיוט בראש- הצילו!!!!!!

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/05/2016 | 14:57 | מאת: אסף

שלום, מזה 3 חודשים אני סובל מתחושת שיוט בראש (לא ורטיגו!) דיזינס! כובד בראש, לחץ בראש, כשאני זז במיטה לצד שמאל אני מרגישה שאני מסתובב לא החדר. מה זה יכול להיות?????? 24/7 א.א.ג בדק את שתי האוזניים אמר תקין. אני מרגישה באוזן שמאל תחושת דקירות, חום באוזן, לפעמים כאילו הרגשת רוח בתוך האוזן. הועלתה השערה שאולי זה קשור למפרק הלסת? שמעתי מספר פעמים את פרופסור קרסו אומר שאם הסחרחורת היא כמו תחושה של שיוט באונייה זה אומר שזה דיזינס וזה בדרך כלל ממקור נפשי/לחץ. אני מיואש לגמרי. למי עליי לפנות? עצם זה שאני מסתובב במיטה לצד שמאל ומרגיש שאני זז לא אומר שזה משהו בקריסטלים באוזן? הייתי אצל פיזיותרפיסט וסטיבולרי שלא ראה תנודות בעיניים בזמן הבדיק שלו. בדיקה נוירולוגית - תקינה.

22/05/2016 | 08:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אסף אכן צדק פרופ' קרסו. כל הסימנים - תחושת השיוט, לחץ מפרקי הלסת מצביעים על מתח ויכולים להגרם ממתח . אבל זו השערה בלבד. יש להבדק ע"י מומחה סחרחורת אא"ג או נוירולוג ואם אכן התוצאות שליליות יש לעבור ברור וטיפול בכוון הנפשי. בברכה ד"ר בן דוד

22/05/2016 | 09:41 | מאת: אסף

תודה רבה ד"ר בן דוד על המענה המהיר האם באמת דיזינס יכול להיגרם כתוצאה ממתח נפשי? זה לא מהאוזניים? א.א.ג בדק וראה שהן תקינות. בדיקת שמיעה תקינה. אני מרגיש פשוט כמו תחושה של שיכור. אין ספק שאני נמצא בסטרס כבר כמעט שנה. (הדיזינס הוא רק ב3 החודשים האחרונים 24/7). אם אני לוקח כדור הרגעה ושם לב שלאחר מכן הסחרחורות נרגעות קצת אפשר להסיק שזה מלחץ נפשי? אצל נוירולוגית בכירה שלא ראתה סיבה לסחרחורות. mri מוח וסי טי ראש ועורקי צוואר מחודש דצמבר- נמצאו תקינים. לא ראתה צורך לשלוח אותי להדמיות נוספות. ממש מיואש מהתופעה הזו...

05/05/2017 | 09:19 | מאת: דנה

אני מרגישה בדיוק אותו דבר. מתוסכלת ומפוחדת, זה באמת נפשי?

22/05/2018 | 19:04 | מאת: מאיה

וואי. זה מתאר הכל בדיוק מה שאני חווה כבר 8 חודשים ולא מוצאים את הסיבה. אשמח לשמוע מכם האם מצאתם פתרון לעניין או אבחנה? אני ממש ממש מתוסכלת

18/06/2018 | 20:55 | מאת: ורד

גם אני סובלת מזה .לפני חמש שנים לקחתי רסיטל וזה עבר לי לאט לאט.עכשיו זה חזר לי .למדתי לתפקד עם זה עד שהרסיטל ישפיע .לא צריך להכנס לפניקה .

29/09/2023 | 06:30 | מאת: היי אסף דבר איתי 0533432889 שני

דבר איתי אם תראה את ההודעה

23/10/2023 | 11:09 | מאת: אברהם

גם אני מרגיש כך כבר תשעה חודשים. בדיקות סיטי אאג תקינות אשמח לדעת דרך נכונה לצאת מזה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)