טנטון חזק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/12/2015 | 18:35 | מאת: שיר

שלום רב, עברתי לפני כ- 20 שנה ניתוחי השתלת עור תוף בשתי האוזניים. אני סובלת מזה שנים רבות מטנטון חזק (בעיקר באוזן ימין) ולאחרונה הטנטנון מתגבר ומפריע לי מאוד במהלך חיי היום יום במיוחד ברגעים בהם יש שקט מוחלט. זה מרגיש כאילו אני יושבת בבדיקת שמיעה ושומעת צפצופים חזקים מאוד. האם יש דרך לטפל בזה? זה מאוד מטריד

24/12/2015 | 12:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שיר הטיפול היעיל להתמודדות עם הטנטון הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי . וכן מסוך חלקי ע"י רעש לבן. בת"א יש סדנאות לטיפול בשיטה הקוגניטיבית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)