רחש גלים בימנית לחץ בשתיהן לסרוגין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2015 | 17:04 | מאת: שלומית

בוצעו בדיקות ברה אמאריי ללא ממצאים חשודים. בדיקת שמיעה הראתה ירידה משמעותית. אני בת 60 . הוצאה לי בלוטת הטימוס לפני 15 שנה . יש לי מיאסטניה שלא מורגשת אך בעקבות הקרנות דאז עברתי לפני שנתיים וחצי נתוח מעקפים ולפני שנה ומחצה צנתור שפתר את בעיות הזרימה (ואז גם נאמר לי כי נתוח המעקפים היה מיותר). אני מרגישה מצויין מלבד הטנטון שקיבלתי לפני כשנה. אני מקבלת אימוראן 50 מ"ג (מזה 14 שנים) ופלויקס מזה שנה וחצי. האם יש קשר לתרופות? האם אין פתרון ועלי להסתגל לרעה החולה הזו? תודה מראש

26/03/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלומית בד"כ התרופות שציינת אינם הגורם לתלונתך. אחד הטיפולים היעילים ביותר נגד טנטון זה מכשירי שמיעה תואמים שעוזרים למיסוך הטנטון מעבר לשיפור השמיעה. כמובן אין לי את בדיקת השמיעה שלך ואני מבין שיש ירידה משמעותית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)