סיוט

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/12/2014 | 22:56 | מאת: שרית

מספר תופעות, לא ברור מה מקורן אחרי ביקור אתמול אצל א.א.ג שלא מצא נוזלים,עשה בדיקת קריסטלים ע"י שינויי תנוחה וכל מיני הוראות ולא מצא כלום, ושלח לENG התופעות: 1. תחושה של לחץ באזניים. בעיקר בימנית 2. רעש סטאטי כמו צפצוף חלוש (לא טינטון) כל הזמן!!! 3. פעם בכמה ימים טינטון צפצוף גבוה בד"כ באוזן ימין. 4. תחושה של מים/רטיבות בחלק החיצוני של תעלת האוזן 5. סחרחורות לאורך כל היום, עם כמעט כל תזוזה של הראש בעיקר תזוזה מהירה. הסחרחורת היא רגעית מהירה ובתכיפות גבוהה. תחושה של "נפילה" לשנייה. וגם עם כל תנועה מפתיעה אחרת. 6. רגישות לרעש חזק (כמו נביחה של הכלב) 7. כאב בעורף, בעיקר באיזור החיבור לראש 8. ליחה, תחושה שהסינוסים והראש מלאים נוזלים (חודש של ספריי ממרשם רופא לאף לא עזר) 9. בחילות מדיי פעם ללא הקאה 10. סחרחורת בקימה מהירה 11. מדיי פעם נימול באיזור הקרקפת או הפנים-עובר דיי מהר לא יודעת אם קשור. התוםעות הללו הן סיוט.הולך ומחריף ואי אפשר להתרכז בכלום לאורך זמן. היסטוריה: ורטיגו של כמה דקות לפני כשנה וחצי. הצילו!!!

13/12/2014 | 21:31 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שרית לא כתבת אם עברת בדיקת שמיעה ואם כן מה תוצאותיה. הכאב בעורף וכן רב שאר התופעות עשויות להיות קשורות בעמוד שדרה צווארי. לא כתבת מה הגיל שלך ואילו בעיות רפואיות אם בכלל את סובלת . האם עברת חבלת ראש/צוואר?מכל מקום מומלץ בדיקת אורתופד מומחה לעמוד שדרה.האם את סובלת ממיגרנות? לפי הפניה שלך קיימים סימנים ניכרים של מתח וחרדה- יש לטפל בתופעות אלה תוך כדי הברור למקור הגופני. זאת מאחר וקיימת סומטיזציה של מתח בצורת התופעות שציינת וכדאי לשבור מעגל הקסמים השלילי בין סחרחורת ומתח המחמירים אחד את השני. בברכה ד"ר בן דוד

13/12/2014 | 22:35 | מאת: שרית

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)