צפצופי אוזניים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/06/2014 | 22:37 | מאת: הי

שלום רב, אבי, בן 72, סובל מזה תקופה ארוכה (מספר שנים) מצפצופי אוזניים וסחרחורות. בזמן האחרון תופעה זו החמירה. שאלותיי: 1. ייתכן ויש קשר לאחד מהכדורים שנוא לוקח (דיובן 80, קרדילוק- רבע כדור, אספירין 100 מג, פלביקס, טוריד 40)? 2. האם יש טיפול ברפואה המשלימה שיכול להקל , ולו במעט, על זה? 3. האם יש בדיקה שיכולה לסייע ממה זה נובע? המון תודה!

11/06/2014 | 08:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אין לשלול את הקשר לתלונותיך עם הטיפול שאתה מקבל . כדי לדעת זאת ביתר דיוק וכן כדי לענות על שאלתך בקשר לסיבה של התופעות אני זקוק ליותר מידע על מצבך הבריאותי הכללי וכן על מערכת השמע . יש טיפולים למיזעור התופעות . בעיקר קוגניטיבים מלווים במיסוך חלקי של הטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)