סחרחורת פתאומית מלווה בהקאה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/06/2014 | 08:32 | מאת: אמירה

ד"ר שלום רב, לפני יומיים נתקפתי סחרחורת המלווה בזיעה קרה והקאה,והפרעות בראייה לפחות עפ"י הרגשתי תזוזת עיינים מחמירה את זה. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה. וזה יכול להימשך מספר ימים. הייתי אצל א.א.ג , אורטופד, ונוירולוגית, אך עדיין אין לי תשובה לאיזה כיוון זה הולך..אני גם סובלת ממיגרנות לפחות פעם בשבוע שגם הם לעיתים נמשכות כשבוע ומתחילות באיזור הגבה השמאלית. אשמח לדעתך תודה מראש.

03/06/2014 | 13:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אמירה מיגרנה עשויה לעיתים להתבטא בסחרחורת במקום או יחד עם כאבי הראש. הדבר תלוי במיקום האזורים בו חלים השנויים בכלי הדם במערכת העצבים המרכזית בזמן התקף המיגרנה. טיפול מונע למיגרנות כמו דיטה דלת תירמין, טכניקות הרפיה או כדורים חוסמי בטא וכו' עשויים למנוע גם סחרחורת על רקע מיגרנה המכונה MAV. בברכה חג שמח ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)