שמיעה כפולה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2014 | 21:03 | מאת: שלום

לאחר שלקחתי סטרואידים במינון הולך ויורד השמיעה כפולה עדיין נותרה בעינה ,מה הטיפול המומלץ לאחר שלב זה? האם זה נראה לך משו הפיך? מה יכול לגרום לאובדן שמיעה פתאומי?הייתי יום לפני במסיבה אך הרעש לא היה חזק יותר ממסיבות אחרות בהן ביליתי. כמו כן האם יש מניעה להתאמן באינטנסיביות בזמן טיפול סטרואידי?

26/03/2014 | 08:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אחת האפשרויות לשמיעה כפולה לעיתים גם בלי סחרחורות היא צורה קלה של מחלת מנייר כלומר - יתר לחץ בנוזל התוך אוזני כך שמעבר לטיפול הסטרואידלי יתכן וכדור של משתן חלש כמו דיזותיאזיד כל בקר למשך כשבועיים עשוי לעזור. יחד עם זאת זו השערה בלבד ויש צורך לבדיקה יסודית של מומחה לתחום לביסוס הדברים. לא מומלץ מאמץ גופני בחודשיים הקרובים ללקוי שמיעה פתאומי ובטח לא בתקופת קבלת סטרואידים המורידים תנגודת הגוף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)