טינטון מתגבר בחדר ממ"ד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/10/2020 | 00:03 | מאת: נוגה

שלום רב ד"ר, אני סובלת מזה כ- 4 שנים מטינטון. זה התחיל בורטיגו ולאחר בדיקת רופא אחרי מס' ימים הופיע לי טינטון בפעם הראשונה. יש לי שני שאלות: 1. האם יתכן שהטינטון נגרם כתוצאה מבדיקה אוזניים קצת אגרסיבית? 2. האם גלישה באינטרנט בחדר ממ"ד (גלישה על כבל) מגבירה את הטינטון? מפני שזה מה שאני מרגישה 3. האם כדור נוגד דיכאון כמו ציפרלקס מגביר את הטינטון? 4. והאם יש טיפול חדש? אודה לך מאוד על מענה, תודה רבה רבה!

1. בדיקת רופא לא גורמת לטינטון. 2. יכול להיות שהתחושה מוגברת בגלל שהחדר שקט. 3. ציפרלקס בדר"כ עוזר להתמודד עם הטינטון ובמידה מסויימת מחליש אותו. 4. אין טיפול שמעלים טינטון נכון להיום.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)