כאבי ראש טינטון וסחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/09/2020 | 23:01 | מאת: אנה-בל

שלום.אני בת 32. לפני 3 חודשים התחלתי לסבול מכאבי ראש וטשטוש ראייה. לאחר מכן הופיע טינטון באוזניים. עברתי בירור מקיף שכללcta ו mri מוח. בדיקות עיניים שמצאו רק יובש בעיניים בלי ממצא אחר. ואושפזתי לבצע ניקור מותני (יש לי ברקע קרוהן וחששו שיש דלקת אוטואימונית במוח) הניקור חזר תקין. אבל פיתחתי post lp קשה מאוד. אושפזתי בביח וטופלתי שמרנית. לאחר שבועיים כאבי הראש מהניקור התחילו להשתפר. אך התחלתי לסבול מסחרחורות איומות. תחושה שאני על אונייה כל הזמן. זה מתגבר במצב של חוסר תזוזה. ומשתפר בתזוזה. בנוסף הטינטון באוזניים החריף מאוד. עדיין יש כאבי ראש מתונים. כרגע הסחרחורות לגמרי משביתות אותי.. ואני כבר חודש וחצי (מאז הניקור) שוכבת במיטה. לנויירולוגים אין מושג מה גורם לסחרחורת ולטינטון. לאיזה בדיקות כדאי לפנות במצב זה? תודה

אנה-בל שלום, אני מציע להתחיל עם בדיקת רופא אאג, לפני שמבצעים בדיקות כלשהן. יש מיקרים בהם אין צורך בבדיקות עזר כדי לאבחן ולטפל. שנה טובה ובריאה.

19/12/2021 | 11:02 | מאת: מצאת פתרוו

מה איתך האם יש עדכון לגבייך עובר בדיוק מה שאת עוברת כבר 3 חודשים

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)