ורטיגו שבא בהתקפים חזקים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/12/2018 | 10:11 | מאת: סיוון

עשיתי פיזיותרפיה פעמיים ובעוד שלושה שהועות אם לא יעבור אצטרך ללכת לעוד פגישה. בנתיים לא מרגישה שיפור בכלל,רק נעשה גרוע יותר. . מהתקף להתקף. לא יכולה לתפקד בכלל זה משפיע על כל הגוף חולשה,בחילות חזקות .. מה אפשר לעשות?

07/12/2018 | 20:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

כדי שאוכל לענות לשאלתך יש צורך בעוד פרטים בסיסיים. גיל, אם יש מחלות אחרות . . איזה בדיקות עברת וכו. בברכה ד"ר בן דוד

09/12/2018 | 01:30 | מאת: סיוון

בת 30, בריאה בדרך כלל. עברתי אבחון אצל אף אוזן גרון שאמר שזה ורטיגו אבל הפיזיוטרפיה לא עוזרת מרגישה רע יותר .

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)