סחרחורת , טינטון, לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2018 | 06:27 | מאת: נלי

ד"ר שלום רב, אנסה לקצר ,בת 34 אמא ל 2 ילדים. בעבר פעמיים איבוד שמיעה פתאומי לאחר שפעת וטיפול האנטיביוטיקה. טיפול בפרנדיזון-הטבה. לפני כחודשיים התקף סחרחורת , הרגשה של התעלפות וקושי נשימה, למשך 3 שבועות צוואר נוקשה, בחילות, סחרחורת ותחושת אופוריה. לפני 3 שבועות פציליס בצד שמאל, טיפול פרנדיזון שעצר את התקדמות השיתוק. נכון להיום הטבה והפנים חוזרות לאט לאט לקדמותן. Mri תקין, בדיקת שמיעה תקינה, B12 תקין, בלוטת תריס תקינה. נכון להיום חווה טינטון ושמתי לב שבזמן נסיעה במיוחד עם יש ירידה ועליה, נסתמות האוזניים. האם יש לך המלצות מה כדאי לבדוק? אשמח לתשובתך.

29/10/2018 | 06:26 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אם לא בורר עד כה, מומלץ ברור מערכת החיסון - בדיקה אימונולוגית לשלילת מחלה אוטואימונית .כדאי לפנות למומחה אימונולוג. בברכה ד"ר בן דוד ד"ר בן דוד

29/10/2018 | 06:28 | מאת: נלי

תודה על תשובתך

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)