שיווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/10/2018 | 18:57 | מאת: שי , קרית טבעון

שלום אני בן 37. נשוי + 2. לפני 4 שנים היה BPPV וחלף עם פיזיותרפיה. מאז קצת קשה לי לראות בטלווזיה דברים זזים או להסתכל מגבוה בבניין. כמו כן, אם פעם הייתי משחק הרבה משחקי מחשב כיום זה קשה לי גורם לי אחר כך לתחושה שאני קצת מתנדנד... הילדים שלי משחקים בפלייסטיישן במשחקי מכוניות ויריות ואני רוצה לנסות לשחק איתם. רציתי לשאול 1. האם משחק כזה נניח חצי שעה שעה עלול לגרום להתפרצות חוזרת של BPPV או שזה לא גורם לכך? 2. אם זה גורם לתחושה של התנדנדות האם זה חולף ואין בכך סיכון למשהו פרמננטי? תודה רבה

10/10/2018 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב בד"כ אין קשר בין הBPPV שקשור בתנועת הראש לבין סחרחורת הקשורה בגרוי ראיתי. הגירוי הראיתי אופיני לסובלי מיגרנה וכן במצבים של מתח. משחקי מחשב יכולים לשפר התופעה. כדאי להבדק ע"י נוירולוג. למרות שברוב המקרים אין כל ממצא מדאיג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)