הרגשה של נימול מידי פעם וכאבים חוזרים בצד שצאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/06/2018 | 06:46 | מאת: לירון

שלום. אני בת 39. בריאה בדרך כלל. אם לארבעה ילדים. לפני כשלושה חודשים חוויתי התקף חרדה שלווה בניצול חד שמאל שעבר בחזה לחג ימין. שריפה בחזה. לחץ בחזה. בחילות. הייתי במיון ולא מצאו עדות להתקף לב. אמרו התקף חרדה. המליצו שאלך לנוירולוג. הנוירולוגית אמה שנהדחקה הגופנית שלי מעולה וזה התקף חרדה. נתנה לי לעשות בדיקה שנקראת bera. טרם עשיתי. בשבוע האחרון יש לי שוב נימול מידי פעם. כאב מהבהב מידי פעם בצוואר בצד שמאל. כאבים בחזה בצד שמאל לפעמים. לא סדיר בכלל. היום בבוקר קמתי ואני מרגישה שאצבע האמה שלי ביד שמאל כאילו קצת רדומה. הנוירולוגית המליצה שאקח כדורי הרגעה שלא השפיעו עלי טוב. הרגשתי כבדה מאוד ולא הצלחתי לישון. האם עלי לדאוג? האם עלי לטפל בדרך שונה?

24/06/2018 | 14:06 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב לצערי בתלונות לא שייכות לתחום אא"ג או מערכת ווסטיבולרית . יתכן ברור פסיכאטרי וטיפול מתאים תרופתי עשויים לעזור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)