ירידה בשמיעה וטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/05/2018 | 07:24 | מאת: שרה

בוקר טוב. לפני כחצי שנה הרגשתי לחץ ומלאות באוזן מלווה ב טינטון. אאג הפנה לבדיקת שמיעה ומצאו ירידת שמיעה הולכתית בינונית חמורה באוזן ימין אוזן שמאל תקין. במהלך התקופה החל טינטון פועם שמתגבר עם התעטשות סרטי אוזניים תקין אאג חושד שזה טרשת האוזן.. לבינתיים מחכה לדולר עורקי צוואר. מציינת לא סובלת מלחץ דם. ממה יכול להיגרם

01/05/2018 | 07:34 | מאת: שרה

מציינת שאני בת 39 עשיתי בדיקת או לב והולכת לב עקב דופק מהיר שיצאו תקינות. לא לוקחת תרופות מסויימות

03/05/2018 | 09:33 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

טרשת האוזן - OTOSCLEROSIS לא קשורה לטרשת עורקים . הכוונה להסתיידות בעצמימי השמע המקשרים אוזן תיכונה לפנימית . וההסתידות גורמת להפרעה בתנועת עצמות אלה ולליקוי שמיעה הולכתי.

03/05/2018 | 13:22 | מאת: שרה

אם סי טי אוזניים תקין האם זה לא שולל טרשת האוזן

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)