תרופות אנטי ויראליות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/03/2018 | 16:58 | מאת: רואן

שלום דר, האם נטילת תרופות אנטי ויראליות, או אפילו תרופת סבתא לטיפול בוירוסים יעזור בשיקום אוזן פנימית אם אובחנה כחלשה ויסטבולרית. אם מטפלים בוירוסים זה יכול להחזיר את כושר האוזן הפנימית או שזה נפגע לגמרי??? ומה זה אומר שבעונות מעבר או במזג אוויר אביך אני מרגישה החמרה בסימני ש״״מ??? תודה

16/03/2018 | 21:04 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך תרופות אנטי ווירליות לא יעילות בפגיעות כרוניות של אוזן פנימית. אם יש סחרחורורת וחולשה ווסטיבולרית הטיפול המתאים - פיזיותרפיה ווסטיבולרית מתאימה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)